Paloturvallisuuden tukena PK-Tuotteen tuotekehitys

Muuttuvan maailman mukana myös rakennuksiin kohdistuu uudenlaisia tarpeita. Tällöin ei pakettiratkaisut enää riitä ja on etsittävä vastauksia laatikon ulkopuolelta. Pystymme tarjoamaan ammattimaista osaamista tuotekehityksen tueksi. Henkilökunnallamme on yli 25 vuoden kokonaisvaltainen kokemus alan vaatimuksista ja he ovat olleet mukana uraauurtavissa tuotekehitysprojekteissa.

Tuotekehityksessä etenemme ennakkoluulottomasti ja innovatiivisesti etsien asiakkaan tarpeeseen aina parhaiten palvelevaa ratkaisua. Haluamme olla apunasi luomassa tuotteita ja toimintatapoja, jotka edistävät niin paloturvallisuutta kuin alamme innovaatioita.


Kokemusta ja innovatiivisuutta tueksesi

PK-Tuote Oy:n ammattilaiset ovat toimineet paloturvallisuuden ja palokatkotuotteiden sekä palotestaus- ja polttokoeprojektien parissa kymmenien vuosien ajan. Samaan aikaan olemme työskennelleet teollisen muotoilun projekteissa, joista kerryttämämme kokemus ja osaaminen tukee nykyisiä tuotekehitysprojektejamme vahvasti. Vahvuuksiimme voi lukea kaiken edellä mainitun, mutta tärkein motivaattorimme on intohimomme paloturvallisuuteen. Haluamme olla aallonharjalla mukana luomassa uusia turvallisuutta lisääviä tuotteita.


Jyrki Viinanen

Tekninen asiantuntija

0449751520  tekninentuki@pktuote.fi

  • polttotestaukset
  • tuotekehitys ja koulutus
  • erikoisrakenteet
  • vaativat palokatko- ja palosuojauskohteet

 

Palokatkoasiantuntija PK-Tuote Oy